fb Connectum - Connectum Think Tank 2017 - Connectum

Velkommen til
Connectum Think Tank 2017

Connectum har gleden av å invitere til en tankevekkende Connectum Think Tank, onsdag 27. september kl. 12:00-15:00 i Kristiansand. Tema vil være: Hvordan ta vare på viktige verdier – opptre ansvarlig og samtidig få god avkastning på investeringene?

Program

12:00 – Lunsj

12:30 – Barndom uten vold
Visjonen og arbeidet for en barndom uten vold og overgrep
v/Ada Sofie Austegard

12:50 – Trade not aid – case «Froosh»
Konkret eksempel på bærekraftig og lønnsom handel med utviklingsland
v/Brendan Harris

13:10 – Norsk næringsliv i politisk spill
Hvor mye står på spill for næringsliv og norske eiere ved Stortingsvalget i september, under Brexit-forhandlingene som nå preger EU og en ytterst uforutsigbar president Donald Trump i USA?
v/Dr. Nils Morten Udgaard

13:40 – Kaffe, te, smoothie og forfriskninger

13:50 – Skattendringer og utfall
Konsekvens av skatteendringer og høringsforslaget for kapitalforsikring fra og med 1.1.2018 og valgresultatet. Vurdering av alternativene for optimal organisering og reduksjon av skattekostnad; når passer investering gjennom AS, aksjekonto, fondskonto/kapitalforsikring?
v/Klaus Henrik Wiese-Hansen og Vinh Nguyen

14:20 – Lønnsom og ansvarlig investering
«Det er vanskelig å tjene store penger. Det er enda mer utfordrende å ikke tape store penger, og det er ekstremt utfordrende å holde på store penger gjennom generasjoner». Lønnsomme og ansvarlige grep for å dempe risiko og oppnå fornuftig avkastning.
v/Dr. Nils-Odd Tønnevold

14:50 – Oppsummering, konklusjoner og anbefalinger
Oppsummering, konklusjoner og anbefalinger.
Takk og farvel!

15:00 – Post Think Tank
Mulighet til å stille individuelle spørsmål til foredragsholderne.
Kaffe, te, smoothie og forfriskninger.

Praktisk informasjon

Når:
Onsdag 27. september, kl 12:00-15:00

Hvor:
Klubben, Vestre Strandgate 8, Kristiansand.

Avgift:
Ingen deltakeravgift, men deltakerne oppfordres til å gi et hyggelig bidrag til Stine Sofies Stiftelse, kontonr. 9495.05.04794, som uavkortet går til deres arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Foredragsholderne stiller gratis til disposisjon og arrangørene byr på lunsj.

Påmelding:
Connectums Think Tank er «by invitation only» og ettersom det er begrenset plass anbefales tidlig påmelding. Påmeldinger noteres i mottatt rekkefølge. Det lukkes for påmeldinger når det er fullt. Påmeldingsfrist: 14/9.

Har du spørsmål? 
Kontakt oss per telefon 22 12 46 40

Meld på

Foredragsholderne

Ada Sofie Austegard

Ada Sofie er generalsekretær i Stine Sofie Stiftelsen. Hun etablerte stiftelsen i 2000, etter at datteren Stine Sofie (8) og venninnen Lena (10) ble voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand. Stiftelsen har siden jobbet for barn og pårørendes rettigheter og rettssikkerhet, og med å forebygge og avdekke vold og overgrep. I 2016 åpnet de Stine Sofie Senteret, et kurs- og mestringssenter for voldsutsatte barn og unge.

 

Brendan Harris

Brendan er CEO og styreleder i Froosh AB og har vært instrumental ift. å byggge opp Froosh siden 2008, etter at Unilever Venture ble hovedeier. Brendan har gjort en betydelig karriere, først og fremst innen alkoholfrie drikkevarer. Brendan har blant annet være president for Afrika i The Coca Cola Company og deretter president for Italia & Alpine. Han er utdannet ved Oxford University og har sin MBA fra INSEAD.

 

Dr. Nils Morten Udgaard

Nils Morten er utenrikskommentator. Tidligere var han utenriksredaktør i Aftenposten, statssekretær for utenrikspolitikk ved Statsministerens Kontor for Kåre Willoch og professor II ved Universitetet i Bergen 1991-1997. Udgaard er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og har en doktorgrad fra London School of Economics.

 

Dr. Nils-Odd Tønnevold

Nils-Odd er founding partner i rådgivningsselskapet Connectum. Han har 25 års erfaring som strategisk og finansiell rådgiver, hvorav de siste 15 i eget selskap. Han er utdannet siviløkonom MBA og ble i 2011 utnevnt til æresdoktor av Heriot-Watt University som den tredje nordmann noensinne for sin innsats for fullstendig uavhengig finansiell rådgivning og for sitt bidrag til å hjelpe benamputerte.

 

Klaus Henrik Wiese-Hansen

Klaus Henrik er advokat og partner i Advokatfirmaet Schjødt AS. Han er 17 års erfaring som forretningsadvokat og er spesialisert innen forsikring, pensjon, kapitalforvaltning, formueplasseringer og regulatoriske vilkår for finansforetak og andre innenfor finanssektoren. Han bistår norske og utenlandske selskaper innenfor sektoren og har skrevet en rekke artikler og bøker innenfor feltet.

 

Vinh Nguyen

Vinh er Norgessjef i forsikringsselskapet Foyer International S.A. Han har bistått selskaper og privatpersoner med formuesplanlegging gjennom Foyers forsikringsplattform. Nguyen er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI, og har finansiell bakgrunn med AFR autorisasjonsordning for Finansiell rådgivning og 7 års erfaring i Storebrand ASA.

Secret of money

Få første kapittel gratis!

Boken “The 7 Secrets of Money” gir deg innsikt i hvordan du bygger investeringene dine og oppnår dine mål. Fyll inn e-post og vi sender deg første kapittel av boken.

Secret of money