fb Connectum - Gründere & eiere - Connectum

Gründere & eiere

 

Vi har mange kunder som har bygget opp egen virksomhet, og ønsker ekstern hjelp med å bevare og bygge opp likvid kapital for å sikre fremtiden. De fleste eier sine aksjer og verdier gjennom aksjeselskap (investeringsselskap). Noen har solgt hele eller deler av livsverket, eller har tanker om det. Du kan trygt snakke med en av oss partnere om dette. Det er viktig å ha en plan for forvaltning av likvid kapital og komme i gang med den.

Vi sørger for at planen blir etterlevd i form av en portefølje og investeringsvalg som er robust, og sikrer deg og dine gjennom gode og dårlige tider. Vi er selv gründere og kan utforme en investeringsstrategi som ivaretar verdien av livsverket og er egnet og hensiktsmessig for å ivareta dine behov, mål og forutsetninger fremfor å basere investeringer på innfallsmetoden.

Vi hjelper også med annet som har betydning i forhold til din personlige økonomi og har en sjeldent god kontaktliste i Norden og internasjonalt. Vi har erfaring med eksperter som er blant de fremste på sine felt og kan hjelpe med riktig organisering og eierstruktur, salg av virksomhet, kjøp/salg av eiendom, planlegging og gjennomføring av generasjonsskifte osv.

Vi har konsesjon fra Finanstilsynet og erfarne eksperter gir fullstendig uavhengige og utelukkende honorarbaserte råd (fee-only). Connectum er den eneste investeringsrådgiveren i Norge som er sertifisert av CEFEX og møter deres krav til global best fiduciary practices.

 

Ta kontakt med en av våre spesialister på gründere og eiere – Richard Stott, Nils-Odd Tønnevold eller Henrik Tell for en uforpliktende og fortrolig samtale per telefon, video eller fysisk møte eller last ned, fyll ut og send inn vårt kontaktskjema så kontakter vi deg.

Ønsker du å bli bedre kjent med oss – eller vil vite mer?
Benytt kontaktskjema nedenfor