fb Connectum - Kvalifiserer du til et program for formuesforvaltning? - Connectum

Kvalifiserer du til et
program for formuesforvaltning?

Trinn 1 av 2: Fullført

Vi har mottatt informasjonen din

Trinn 2 av 2: Venter

Vi ringer deg i løpet av de neste 48 timene

Vi investerer pengene dine på en måte som matcher akkurat dine behov. La oss lage en langsiktig plan som sikrer din økonomiske fremtid.

100 % uavhengig råd

I motsetning til de fleste andre finansielle rådgivere, er vi helt uavhengige og spesialiserer oss på investeringsrådgivning. Vi selger ikke produktene våre og mottar heller ingen provisjoner fra våre anbefalinger.

Tilbake til livet

Vi vil sørge for at alle dine investeringer gir en «avkastning på livet», i tillegg til en sunn avkastning på investeringen. Med fokus på det større bildet, vil investeringene dine aldri bli offer for dårlige beslutninger.

Vår grunn til å være Connectum

Vi har selv jobbet i og med blant annet private banker, fondsforvaltningsselskaper og trust-administratorer og vi har selv vært privatkunder. Slik har vi sett hvordan presset for å selge produkter ofte fører til et dårlig resultat for kundene. Vi lærte raskt og tok grep ved å etablere Connectum i 2002.

Ingen ubehagelige overraskelser

Når du betror verdiene dine til oss, skal du føle deg godt ivaretatt og slippe ubehagelige overraskelser underveis. Vår jobb er å sørge for at du får mest mulig ut av hver investerte krone. Derfor er alle kostnader oversiktlige og forutsigbare, og vi spiser ikke av lasset verken i form av returprovisjoner eller prosenter av transaksjoner.