fb Connectum - Uavhengig formuesforvalter / Uavhengig formuesrådgiver - Connectum

Uavhengig formuesrådgiver vs Formuesrådgiver

Etter mange tiår med investeringer basert på høy risiko og dårlig rådgivning er det et økende antall mennesker som begynner å spørre om forskjellene mellom en uavhengig formuesrådgiver sammenlignet med den tradisjonelle, ikke-uavhengige rådgiveren. En uavhengig formuesrådgiver har ingen binding til banker, forsikringsselskaper, fondsselskaper eller leverandører og står helt fritt til å velge og anbefale det du er best tjent med.

For deg som investor og kunde kan valget av en uavhengig fremfor en ikke-uavhengig formuesrådgiver få stor betydning.

Vi i Connectum har siden vår oppstart i 2002 bistått som rådgiver og formuesforvalter, og er en fullstendig uavhengig formuesrådgiver med fokus på bærekraftige og lønnsomme investeringer som tar hensyn til samfunn, miljø og etikk som etterleves gjennom systematisk forvaltede faktorstrategier og faktorfond.

Noen av fordelene du får hos oss

– Fullstendig uavhengig rådgivning

– Oversiktlig godtgjørelse

– Engasjerte og personlige

– Skreddersydd strategi- og investeringsplan

– Robust avkastning

I motsetning til de fleste banker og finanshus har vi ingen bindinger til leverandører av noe slag eller krav om å selge spesielle spare- og investeringsprodukter. Vår oppgave som rådgiver er å fokusere på deg og dine mål, behov og forutsetninger og anbefale deg det du er best tjent med.

Som uavhengig formuesforvalter mottar vi ingen provisjoner eller kommisjoner, men tar utelukkende betalt for det viktige planarbeidet samt løpende rådgivning og porteføljeoppfølging i form av honorar for medgått tid, avtalt omfang eller relatert til porteføljeverdi.

Ring 22 12 46 40 eller send en e-post til info@connectum.no om du ønsker en uforpliktende samtale med en uavhengig rådgiver om dine mål og behov.

Ta kontakt om du ønsker en uforpliktende samtale.

    Ønsker du å bli bedre kjent med oss – eller vil vite mer?

    Bli kontaktet