fb Connectum - Uavhengig investeringsrådgiver - Connectum

Uavhengig investeringsrådgiver

 

Vi i Connectum har ingen bindinger til banker, finanshus, fondsforvaltere eller andre. Vi selger ikke produkter og mottar ingen provisjoner, kommisjoner eller lignende. Vi er en 100% uavhengig investeringsrådgiver som konsentrerer oss om deg og dine mål, behov og forutsetninger.

 

For oss som uavhengig investeringsrådgiver handler det om å skreddersy en bærekraftig investeringsstrategi som vil sikre deg økonomisk, uten at du må ta unødvendig risiko.

Som uavhengig investeringsrådgiver tar vi kun betalt for arbeidet med å lage en skreddersydd investeringsstrategi samt løpende rådgivning og porteføljeoppfølging i form av et forhåndsavtalt honorar relatert til medgått tid, avtalt omfang eller knyttet til porteføljeverdi. På den måten sikrer vi dine interesser samtidig som vi forblir helt objektive.

Noen av fordelene du får hos oss

– Fullstendig uavhengig rådgivning

– Oversiktlig godtgjørelse

– Engasjerte og personlige

– Skreddersydd strategi- og investeringsplan

– Robust avkastning

Egner seg perfekt for deg som ønsker å

– Sikre fremtiden og investere klokt

– Sikre fremtidige generasjoner

– Få en bedre pensjonisttilværelse

– Bygge opp bufferkapital for å dempe risiko forbundet med investering i egne og andre selskaper

– Få mer frihet og handlingsrom

Vi har mange typer kunder i Connectum – unge og gamle, gründere og eiere og deres selskaper, Family Offices, stiftelser, ledere, personer i liberale yrker og andre privatkunder, expats og internationals, i inn- og utland. For oss handler det ikke om hvem du er, men at du ønsker en erfaren uavhengig investeringsrådgiver som bryr seg og skreddersyr en plan for å ivareta dine mål, behov og forutsetninger.

Connectum er den eneste investeringsrådgiveren i Norge som er sertifisert av CEFEX, The Center for Fiduciary Excellence, og som møter deres krav til Fiduciary Practices. Vi har også vår egenutviklede faktormodell, som er basert på Nobelpris-forskning, som vi bruker for å sørge for å utnytte vitenskapelige kilder til vedvarende, langsiktig avkastning.

Ta kontakt om du ønsker en uforpliktende samtale.

    Ønsker du å bli bedre kjent med oss – eller vil vite mer?

    Bli kontaktet