fb Connectum - Uavhengig finansrådgiver / Uavhengig finansiell rådgiver - Connectum

Ingen tilfeldigheter med en fullstendig uavhengig finansiell rådgiver

Man skulle tro at det var enklere å gjøre de rette investeringene i dag med all informasjon og alle mulighetene vi har tilgjengelig. Mens det tidligere var lite informasjon tilgjengelig er utfordringen i dag vi drukner i informasjon og det er vanskelig å skille vesentlig fra uvesentlig og nyttig fra unyttig informasjon. Det er en jungel.

Det medfører behov for gode råd for å navigere trygt, men hvem kan an stole på?

 

En enkel måte du kan finne en pålitelig finansrådgiver er å velge en fullstendig uavhengig finansiell rådgiver. En fullstendig uavhengig finansrådgiver har ingen binding overfor investeringer, fond eller andre finansielle produkter av noe slag og står fritt til å anbefale deg det du er best tjent med.

Hos oss i Connectum følger vi ingen magefølelser, stalltips eller innfall, men er lyttende, systematiske, tålmodige, disiplinerte og langsiktige når vi staker ut en kurs og anbefaler valg av investeringer. Hvert kundeforhold er unikt, og derfor er våre anbefalinger av spare- og investeringsplan, portefølje, faktorkriterier, investeringer og fordeling skreddersydd for hver enkelt.

Rådgiver med fokus på bærekraftig og lønnsom strategi
Hvor mulig velger vi fond og forvaltere som ekskluderer og over- og undervekter selskaper etter etterlevelse av miljøhensyn, samfunnsansvar og sunne prinsipper for eierstyring, og som i tillegg over- og undervekter selskaper i tråd med vitenskapelig dokumenterte kriterier for meravkastning som størrelse, pris og lønnsomhet i tråd med vår faktormodell. Denne kombinasjonen av bærekraftig og lønnsom investering utgjør vår «Bærekraftige strategi».

Connectum er den eneste finansrådgiveren i Norge som er sertifisert av den internasjonale organisasjonen CEFEX, The Center for Fiduciary Excellence, og som møter deres krav til Fiduciary Practices.

Ring 22 12 46 40 eller send en e-post til info@connectum.no om du ønsker en uforpliktende samtale med en fullstendig uavhengig finansrådgiver om dine mål og behov. Connectum – på dine premisser.

Ta kontakt om du ønsker en uforpliktende samtale.

    Ønsker du å bli bedre kjent med oss – eller vil vite mer?

    Bli kontaktet