fb Connectum - God jul og godt nyttår! - Connectum

God jul og godt nyttår!

Vi ønsker alle venner av Connectum inklusive våre kunder og forbindelser God Jul og Godt Nytt År! I mellomtiden følger litt faglig påfyll i form av en artikkel som stod på trykk i Finansavisen i 17.12.19.

17-12-2019 | Kommentarer

Les om hvorfor partner Nils-Odd Tønnevold mener aktivt forvaltede fond er fordekt gjetning og anbefaler indeksfond og indeksnære faktorfond: Klikk her for å lese artikkelen som pdf

 

 

“Siden fødselen har Alexander Wang-Hansen levd med bare én hånd. Men viljestyrke, god rehabilitering og egnede protester har gjort det mulig for ham å gjennomføre en bachelor i matematikk, arbeide som dataingeniør og seile og vinne gull i Paralympics. IC2As ultimate mål er at alle som har mistet arm eller ben skal få adgang til hensiktsmessig rehabilitering og proteser for å kunne leve et godt liv og være den beste versjonen av seg selv, ikke som et privilegium, men som en menneskerett. «Det er ikke en kostnad, det er en investering».  Bli medlem og/eller støtt IC2A med å oppnå mer, raskere. Se www.ic2a.world for mer informasjon.

 

 

CONNECTUM tilbyr fullstendig uavhengig finansiell rådgivning og hjelper gründere, eiere av egne virksomheter og personer i liberale yrker med å investere klokt. Connectums partnere Henrik Tell, Richard Stott og Nils-Odd Tønnevold har til sammen mer enn 80 års erfaring med lage planer for sparing og investering som fungerer og leverer. Ring 22 12 46 40 eller send en e-post til info@connectum.no om du ønsker en uforpliktende og fortrolig samtale om dine mål og behov.

 

 

Del innlegget: