fb Connectum - Kanskje det viktigste investeringsseminaret i 2020? - Connectum

Kanskje det viktigste investeringsseminaret i 2020?

Tema: Bærekraftig og faktorbasert investering.

05-02-2020 | Kommentarer

Den britiske ambassadørens residens, Drammensveien 79, Oslo, 11.3.2020.

By invitation only.

Hvordan kombinere bærekraftige investering og faktorstrategier? Kom og lær fra ledende eksperter

Bærekraftig investering og faktorbaserte investeringsstrategier er to tema som har fått økt oppmerksomhet i senere tid, men det er ikke automatikk i at man oppnår ønsket effekt i en portefølje.

Connectum har arbeidet med indeksnære faktorstrategier i kundeporteføljer siden 2004 og har, basert på vitenskapelig forskning og egne erfaringer, utviklet en egen modell for valg av faktorer og størrelse på eksponering mot ulike faktorer og investeringsvalg. Vi vil dele våre erfaringer fra dette og inviterer til et seminar med fokus på hvordan man kan investere både bærekraftig og lønnsomt gjennom strategier som utnytter risikofaktorer som har gitt historisk dokumentert meravkastning.

Dette gjør vi sammen med Dimensional Fund Advisors som har faktorfond vi benytter i våre porteføljer. Dimensional har drøye 72 milliarder dollar under forvaltning i bærekraftige faktorstrategier og anses som verdens ledende kompetansemiljø på området. De vil forklare hvordan de gjennomfører dette i praksis.

Etter innleggene serveres vin og tapas og det blir anledning til å stille egne spørsmål og diskutere med foredragsholderne.

Arrangementet er lukket og finner sted i den britiske ambassadørens residens i Oslo, onsdag 11. mars 2020 kl. 14.00-18.00. Se under for detaljert program eller klikk her for pdf som kan lastes ned.

Antall deltakere er begrenset. Informasjon om adgang til ambassaden vil bli sendt ila kort tid.

Påmelding

For å være sikret plass ber vi om påmelding med navn på deltaker(e) til nataliia.petromanova@connectum.no innen 14. februar.

CONNECTUM hjelper gründere, eiere og andre med å investere klokt gjennom fullstendig uavhengig finansiell rådgivning. Connectums partnere Henrik Tell, Richard Stott og Nils-Odd Tønnevold har til sammen mer enn 80 års erfaring fra fagområdet med investeringsrådgivning som spesialitet.

Connectum ble stiftet i 2002 og er kanskje Nordens fremste kompetansemiljø på systematiske faktorstrategier med lengst og mest dybdeerfaring med indeksnær faktorinvestering.

Ring 22 12 46 40 eller send en e-post til info@connectum.no om du ønsker en uforpliktende samtale om dine mål og behov.

 

 

 

Del innlegget: