fb Connectum - Liberale yrker & ledere - Connectum

Frie yrker & ledere

 

Vi bistår næringslivsledere, personer i frie yrker som partnere i advokat-, konsulent- og revisjonsfirmaer, meglere, leger, fysioterapeuter, tannleger, arkitekter og andre med ønske om planmessig sparing, investering og optimalisering av pensjonsopptjening. Overgangen fra stor arbeidsinnsats og høy inntekt til mye fritid hvor du skal leve av pensjon og oppsparte midler er brå for mange. En ting er å ha noe meningsfylt å fylle dagene med, en annen er å ha nok midler til finansiere en aktiv livsstil med bolig, hytte, bil, båt, reising mv. For mange utøvere av liberale og andre arbeidsintensive yrker er det nødvendig å bygge opp tilstrekkelig kapital til å finansiere friheten til å leve slik man ønsker, også etter at man trapper ned fra et hektisk arbeidsliv.

Connectum er en av de fremste, sertifiserte og fullstendig uavhengige investeringsrådgivere i Norge med særlig fokus på å bistå med dette. Vi har en sjeldent god kontaktliste i Norden og internasjonalt. Vi har erfaring med eksperter som er blant de fremste på sine felt som kan hjelpe med riktig organisering og eierstruktur, kjøp/salg av eiendom i utlandet og andre aktuelle problemstillinger. Vi bistår med å utforme en investeringsstrategi som gjør det mulig for deg å bygge opp den kapital du trenger for å leve slik du ønsker.

Connectum ble stiftet i 2002 og har konsesjon fra Finanstilsynet hvilket innebærer at det stilles strenge krav til etterlevelse av lover og regler og kvalitet på rådgivningen. I Connectum møter du erfarne eksperter som gir fullstendig uavhengige og utelukkende honorarbaserte råd (fee-only). Connectum er den eneste investeringsrådgiveren i Norge som er sertifisert som uavhengig rådgiver/fiduciary av CEFEX og møter deres krav til global best fiduciary practices. Et bedre kvalitetsstempel på faglig kvalitet, integritet og objektiv rådgivning finnes ikke. Det dokumenterer at man starter i riktig ende og setter kundens interesser først.

Vi er kanskje Nordens mest erfarne med vitenskapelig dokumenterte faktorstrategier. Sammen med planmessig rebalansering har de bevist sin evne til å levere systematisk ekstra markedsavkastning. I tillegg har vi en kontaktliste fylt av eksperter, i Norden og internasjonalt, som er blant de fremste på sine felt, som vi har kvalitetssikret.

 

Ta kontakt med en av våre spesialister på området, Nils-Odd Tønnevold eller Henrik Tell for en uforpliktende og fortrolig samtale per telefon, video eller fysisk møte eller last ned, fyll ut og send inn vårt kontaktskjema så kontakter vi deg.

Ønsker du å bli bedre kjent med oss – eller vil vite mer?
Benytt kontaktskjema nedenfor